TSA Safety Services

TSA Safety Services

TSA Safety Services is gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van veiligheidsfunctionarissen die toezicht houden op het veilig uitvoeren van risicovolle werkzaamheden.

 

Hoofdkantoor
Albert Plesmanweg 4
4462 GC Goes
W: www.tsa-bv.nl
E: info@tsa-bv.nl

TSA Safety Services

Sinds 1994 ondersteunt TSA Safety Services organisaties in veiligheidstoezicht, gasdetectie, elektronisch veiligheidstoezicht, Castell sleutelvergrendelingen en Salvo wegrijdbeveiliging met als doel en streven nul incidenten.

Veiligheidstoezicht

In industrieën met een verhoogd risico is een veilig verloop van de werkzaamheden essentieel voor medewerkers, middelen en organisaties. De gekwalificeerde veiligheidsfunctionarissen van TSA houden toezicht op het veilig uitvoeren van risicovolle werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan buitenwachten/mangatwachten, heetwerkwachten/industriële brandwachten, operationeel en middelbaar veiligheidskundigen, gasanalisten en verkeersregelaars.

Elektronisch toezicht TSA Safety Services

Met behulp van toepassingen, zoals camera-, monitoring- en registratiesystemen wordt de veiligheid continu in de gaten gehouden. Het systeem van TSA is modulair opgebouwd en kan aangepast worden aan de wensen en eisen voor het project. Elektronisch toezicht kan goed gecombineerd worden met de inzet van veiligheidstoezicht door veiligheidsfunctionarissen voor een optimale combinatie tussen techniek en menselijke deskundigheid.

Rental, sales & maintenance

Tijdens risicovolle werkzaamheden kunnen medewerkers onbedoeld en onbewust blootgesteld worden aan giftige en/of brandbare gassen en dampen of aan een afwijkend zuurstofpercentage. Om dit te voorkomen is het belangrijk de luchtkwaliteit continu te monitoren. De experts van TSA adviseren hun klanten over de huur, koop en het onderhoud van gasdetectie apparatuur en beschikken over een breed assortiment.