Spider Technology Solutions

Spider Technology Solutions

Spider Technology Solutions is gespecialiseerd in digitaal veiligheidstoezicht.

Hoofdkantoor
Zinkerweg 11a
5145 NL Waalwijk
E. info@spider-ts.com
W. www.spider-ts.com

Spider Technology Solutions is onderdeel van TSD Group en mede tot stand gekomen door VCS in Waalwijk. VCS is een gerenommeerde organisatie die al jarenlang camerabewaking- en toegangscontrole toepast voor de (petro-)chemische sector, gemeenten en ook politie.

De medewerkers die toezicht houden op de veiligheid moeten hun werkzaamheden efficiënt en veilig kunnen uitvoeren zodat de bedrijfsprocessen snel weer kunnen worden opgestart. Daarmee wordt de continuïteit gewaarborgd. De werkzaamheden waar Spider ondersteuning kan bieden zijn bijvoorbeeld heetwerk- of onderhoudswerkzaamheden en werken in besloten ruimten. Ook moeilijk bereikbare werkplekken kunnen middels sensoren bereikt worden.

Het systeem van Spider geeft realtime inzicht in data. De verzamelde data geven inzicht in de effectiviteit van de projecten. Door de rapportages te analyseren kunnen trends worden ontdekt en op basis daarvan kan de veiligheid worden verbeterd.

Effectief veiligheidstoezicht is een combinatie van mens en techniek. Beide vullen elkaar aan en versterken elkaar. Het geavanceerde systeem van Spider beschikt over de laatste innovaties, zoals Wifi, 4G en 5G, en is ingericht om ook de komende jaren mee te kunnen gaan met de ontwikkelingen die komen. Daarbij kenmerkt het systeem van Spider zich door eenvoud en stabiliteit.

De systemen van Spider worden ingezet in samenwerking met veiligheidspersoneel van andere bedrijven van TSD Group. Zo worden bijvoorbeeld de veiligheidstoezichthouders met het digitale veiligheidstoezicht van Spider nog beter ondersteund in het bewaken van de veiligheid.

Het systeem

Het innovatieve monitorings- en sensorsysteem van Spider Technology Solutions ziet toe op risicovolle werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Het systeem bestaat uit:

Camera’s en sensoren
Het cameratoezicht is uit te breiden met verschillende sensoren, zoals gasmeetapparatuur.

Monitor
De mangatwacht kan vanaf de monitor toezien op meerdere besloten ruimten tegelijkertijd en de activiteiten die daarbinnen plaatsvinden.

Realtime data en rapportages
Er kunnen realtime rapportages worden gegenereerd die cruciale inzichten geven in het lopende project. Deze data kan ook gebruikt worden om veiligheidsverbeteringen door te voeren bij toekomstige projecten.