Royaal Group

Royaal Group

Royaal Group is een professioneel beveiligingsbedrijf met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en receptiedienstverlening.

Hoofdkantoor
Driemanssteeweg 200
3074 CB Rotterdam

Regio Zeeland
Nieuwstraat 1
4417 AE Hansweert

W: www.royaalgroup.nl
E: info@royaalgroup.nl

Royaal Group

Royaal Group heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en receptiedienstverlening. Hierbij zijn veilig en gezond werken de belangrijkste kernwaarden. Het bedrijf werkt met drie specialisaties:

  • Security Services
  • Receptie Security
  • Traffic

Security Services

Royaal Security Services is al vele jaren gespecialiseerd in objectbeveiliging en havenbeveiliging (ISPS). De goed getrainde objectbeveiligers van Royaal Security Services hebben veel ervaring en zijn flexibel inzetbaar om de veiligheid van organisaties te waarborgen. Het kan zowel gaan om tijdelijke inzet als een compleet team die 24/7 de beveiliging van een object verzorgt.

In de haven gelden specifieke regels voor beveiliging. Deze zijn vastgelegd in de International Ship & Port Facility (ISPS) Code. Deze code is van toepassing op alle scheepvaart- en havenindustrieën. Bedrijven die actief zijn in de haven vallen onder deze internationale code en moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen. De beveiligers van Royaal Security Services zijn hierin gespecialiseerd en beschikken over de belangrijkste diploma’s en certificaten.

Receptie Services

Royaal Receptie Services is gespecialiseerd in receptiediensten met de inzet van professionele receptionisten, gastvrouwen en gastheren. Deze diensten worden o.a. geleverd aan organisaties in de energie- en windindustrie, offshore-industrie, (petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.

Traffic

Royaal Group levert professionele verkeersregelaars voor het begeleiden en regelen van uiteenlopende verkeerssituaties. Dit kan zowel bij geplande werkzaamheden zijn zoals tijdens bouw- en wegwerkzaamheden, maar ook adhoc bij incidenten waarbij het verkeer tijdelijk omgeleid moet worden.

Sinds 2022 maakt Royaal Group onderdeel uit van TSD Group.

Royaal Group