Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van logistieke en veiligheidsopleidingen.

Hoofdkantoor
Meester F.J. Haarmanweg 52
4538 AS Terneuzen

E: info@jonkmanopleidingen.nl
W: www.jonkmanopleidingen.nl 

Jonkman Opleidingen, specialist in vaardigheids- en veiligheidsopleidingen

Jonkman Opleidingen beschikt over een volledig gecertificeerd opleidingscentrum in Terneuzen waar veiligheids- en vaardigheidsopleidingen worden gegeven. Daarnaast beschikt zij over mobiele trainingsunits waardoor de opleidingen ook op locatie van de klant gegeven kunnen worden. Zij biedt opleidingen in de clusters:

  • Veiligheid
  • Industrie
  • Mobiele werktuigen
  • Hijsen
  • BHV/EHBO
  • Techniek

De opleidingen zijn zo opgebouwd dat deze naadloos aansluiten op de praktijk.

Standaard worden de cursussen in het Nederlands gegeven, maar bij bepaalde cursussen is het ook mogelijk het examen in een andere taal aan te vragen.

Mobiele trainingsunits

Met de mobiele trainingsunits kunnen een aantal trainingen op locatie bij de klant gegeven worden. Zo kan de klant reistijd besparen en worden de deelnemers getraind in hun eigen werkomgeving. Een aantal mobiele units zijn goedgekeurd voor SOG examens wat de flexibiliteit verder ten goede komt. Het mobiele concept kan onder andere ingezet worden voor de cursussen BHV, Flensmonteur en Buitenwacht.

Historie

In 1998 is de oorspronkelijke eigenaar Peter Jonkman begonnen met heftruckcursussen omdat hij vond en ondervond dat er in de omgeving geen goed opgeleide heftruckchauffeurs te vinden waren. In 2008 wilde het bedrijf uitbreiden met BHV- en EHBO-cursussen en brandveiligheidscursussen. Toen is de naam verandert van Jonkman Logistics naar Jonkman Opleidingen en is de samenwerking met TSA Safety Group ontstaan en is het bedrijf toegetreden tot TSD Group.

In 2022 heeft het bedrijf haar intrek genomen in een nieuw pand aan de Meester F.J. Haarmanweg 52 in Terneuzen.