Zorgbalie

Zorgbalie

De Zorgbalie helpt mensen om in de eigen woonomgeving te kunnen blijven wonen. Dat doen ze met allerlei vormen van praktische ondersteuning.

Hoofdkantoor
Noordstraat 10
4531 GG Terneuzen

W: www.dezorgbalie.nl
E: info@dezorgbalie.nl

De Zorgbalie ondersteunt mensen bij hun zelfredzaamheid. Dit is niet alleen gericht op ouderen, maar bijvoorbeeld ook op mensen met psychische problemen die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven. Zij heeft hiervoor een online platform opgericht waar mensen terecht kunnen voor praktische tips en mensen en organisaties die ondersteuning kunnen bieden.

Maatwerk

Met haar dienstverlening worden niet alleen cliënten, maar ook familie, mantelzorgers én gemeenten ondersteund. Dit vraagt om persoonlijke communicatie en maatwerk. In het ondersteuningsplan, dat samen met de cliënt wordt opgesteld, komen alle nodige werkzaamheden aan de orde.

Ondersteuning

Niet alle zorgondersteuning valt onder de zorgplicht van de gemeente. De Zorgbalie kan onder andere ondersteuning bieden in het vinden van een maaltijdservice, boodschappenhulp, tuin- en klusjesmannen of online gezelschap.

Online diensten

De online dienstverlening van de Zorgbalie houdt cliënten langer onafhankelijk. Middels videogesprekken worden zij geholpen om hun weg te vinden in de digitale wereld.

De Zorgbalie is sinds 2014 onderdeel van TSD Group.