Acrentis Learning

Acrentis Learning

Acrentis Learning is specialist in digitale leeromgevingen met trainingen voor vakmanschap en veiligheid.

Hoofdkantoor
Rietbaan 8
2908 LP Capelle aan den IJssel
E. info@acrentis.nl
W. www.acrentis.nl

Acrentis Learning biedt interactieve, digitale leeroplossingen aan ter bevordering van gedrag, veiligheid en vakmanschap. De oplossingen zijn voor medewerkers in de bouw, logistiek, (proces)industrie, afvalbranche en infra. Met de toolboxen (korte trainingen) van Acrentis houden medewerkers hun vak- en veiligheidskennis up-to-date. Daarnaast kun je bij Acrentis Learning terecht voor safety scans, maatwerktrainingen, onboarding (nieuwe medewerkers), veiligheid op het werk sessies, screening, advisering en poortinstructies.

Wil je binnen jouw bedrijf het vakmanschap verbeteren en de veiligheid verhogen, maak dan gebruik van de oplossingen van Acrentis Learning:

Toolboxen
De digitale toolboxen zijn interactieve trainingen die aansluiten op de werkzaamheden van de medewerkers. Door in ieder geval maandelijks te training kun je de kennis van jouw medewerkers optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat het kennisniveau van alle medewerkers continu op een hoog niveau is.

Onboarding
In omgevingen met een verhoogd risico is het belangrijk dat iedereen bekend is met de veiligheidsregels van jouw organisatie, terminal of project. Iedereen moet goed geïnformeerd zijn over de regels, risico’s en hoe ze moeten handelen. Acrentis heeft hiervoor een bedrijfs- of projectonboarding of een poortinstructie. Hiermee zorg je ervoor dat zowel (nieuwe) medewerkers en inhuurpersoneel als medewerkers van (onder)aannemers geïnstrueerd zijn en getoetst worden op hun vak- en veiligheidskennis.

Consultancy
Acrentis Learning helpt organisaties graag om veiliger te werken. Dit doen zij door het kennisniveau van de medewerkers inzichtelijk te maken, medewerkers te trainen en te adviseren bij veiligheids- en leervraagstukken. Met de Safety Scan brengt Acrentis het kennisniveau van de medewerkers in kaart. Dit geeft een goed beeld van waar je medewerkers staan op het gebied van vakkennis en veiligheid en waar actie ondernomen moet worden om de werkplek nog veiliger te maken. Bij Safety-on-the-job-sessies wordt gebruik gemaakt van een hybride vorm van leren. Als het bijvoorbeeld gaat om risicobewustzijn, dan wordt eerst een digitale training gemaakt, zodat de kennis weer actueel is. Daarna wordt de werkplek bezocht zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. Acrentis Learning adviseert bij uiteenlopende vraagstukken en gaat hierover graag het gesprek met de klant aan.

Meer informatie op www.acrentis.nl