Robbert van der Veen

Robbert van der Veen

Robbert van der Veen

Robbert van der Veen is COO bij TSD Group.

Robbert is een vindingrijk en actiegericht persoon met een belangrijke focus op de toekomst. Hij is een ervaren directeur, een commerciële en strategische professional met ruime ervaring in het succesvol leiden van organisaties. Hij is succesvol in de ontwikkeling en versterking van teams en samen de winstgevendheid en groei van het bedrijf te maximaliseren.

Met zijn kennis en ervaring is Robbert in staat om in bijna elke situatie kansen te zien en anderen te motiveren en zo een visie om te zetten in realiteit. Hij past zich makkelijk aan een situatie aan en wordt enthousiast van (plotselinge) uitdagingen die hij graag met een inventieve aanpak aangaat.

Voor de bedrijven van TSD zet hij graag zijn kennis en kunde in om autonome groei te realiseren, te professionaliseren en bedrijven naar de volgende fase te begeleiden. Een groot bedrijf is immers geen grote versie van het kleine bedrijf, maar een anders georganiseerd bedrijf. De beschikbare kennis binnen de groep, de gestandaardiseerde processen en systemen, en het grote netwerk maakt dat we met z’n allen echt impact kunnen maken bij en voor de bedrijven.

LinkedIn profiel Robbert van der Veen